Media

Κοκλώνης: «Όταν έκανα το Celebrity travel δεν είχα λεφτά να πληρώσω ούτε το εισιτήριο στο λεωφορείο»

Gossip-tv Team

O Νίκος Κοκλώνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Μεσάνυχτα, που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την περίοδο της οικονομικής καταστροφής αλλά και πώς από το μηδέν τα κατάφερε ξανά!

Αρχικά, ο Νίκος Κοκλώνης τόνισε: «Είχα τζίρο 5εκ. ευρώ. Δε μου έφταναν ήθελα κι άλλο. Τώρα όμως περνάω καλά με αυτά που κάνω. Ήμουν ερωτευμένος. Σε ένα ταξίδι από την Αθήνα στο Βερολίνο. Σκεφτόμουν μια αφορμή να πηγαινοέρχομαι και να μην πληρώνω εισιτήρια και σκέφτηκα να κάνω μια ταξιδιωτική εταιρεία. Στην αρχή πήγαινε πάτος. Βρήκα έναν τοκογλύφο για να το ανοίξω και δεν ήξερα πως να τον ξεπληρώσω… Έπεφτα στα πατώματα που δεν πήγαινε καλά.»

Και πρόσθεσε: «Σε ένα μπαρ στο Βερολίνο γνώρισα έναν τύπο… μέσα σε εφτά μήνες πούλησα 700.000 αεροπορικά εισιτήρια. Ήταν η αρχή. Ήμουν όμως ο ίδιος Νίκος, δεν άλλαξα. Ζούσα στη Νέα Υόρκη σε έναν ουρανοξύστη. Είχα 5εκ. ευρώ και νόμιζα ότι ήταν 5 δις. εκεί τα λεφτά μου δεν έφταναν ούτε για έναν μήνα. Εκείνη την εποχή όλοι έβριζαν τον Bieber κατά τύχη στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς μου βρισκόταν ο Bieber πήγα και του έδωσα ένα εισιτήριο δωρεάν για να πάει όπου θέλει και έγινα γνωστός παντού. Όλο αυτό κράτησε 6,5 χρόνια…. Ήμουν 29 χρονών. Ήμουν πολύ μικρός για αυτή την επιτυχία. Έπρεπε να κάνω πίσω στον πόλεμο που δέχτηκα από τους ανταγωνιστές…».

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν σε ένα γραφείο τεράστιο και έλεγα πως θα γυρίσω στην Ελλάδα χαμένος; 1,5 εκ τη βδομάδα ήταν οι μισθοί. Βρέθηκα στο μηδέν. Έφυγα από την Αμερική και ήρθα στην Ελλάδα…».

Και δεν δίστασε να πει: « Όταν έκανα το Celebrity travel δεν είχα λεφτά να πληρώσω ούτε το εισιτήριο στο λεωφορείο… Δε δέχομαι βοήθεια από κανέναν… Ο Τρύφωνας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει μαζέψει ένα ποσό και μου το πρόσφερε για να με βοηθήσει, δε το δέχτηκα. Ήταν φιλία από την πρώτη ματιά»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved