Media

Survivor: Έξαλλη η Ελέτσι με την Άννα Μαρία! «Αυτό που λες με θίγει»

Gossip-tv Team

Survivor: Ένταση προκλήθηκε κατά την διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος ανάμεσα στην Ελίζαμπεθ και στην Άννα Μαρία Βέλλη!

Στο σημερινό αγώνισμα οι παίκτες έπρεπε σε ζευγάρια να συνεργαστούν, κλείνοντας ο ένας εκ των δυο τα μάτια του και ο άλλος είχε τον ρόλο του καθοδηγητή προκειμένου να βάλουν μια μπάλα στην τρύπα ενός καλαθιού μέσα από εμπόδια που προϋπήρχαν!

Η συνεργασία και η καλή συνεννόηση ήταν απαραίτητα συστατικά για να καταφέρουν να κερδίσουν οι παίκτες.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να μην συνέβη την ώρα που αγωνίζονταν και η ένταση μετά το τέλος της δοκιμασίας τους ήρθε στον πάγκο με την Ελίζαμπεθ να βγαίνει εκτός εαυτού και να παραπονιέται για την Άννα Μαρία που δεν την άκουγε όσο α έπρεπε.

Από την άλλη η Άννα Μαρία Βέλλη δεν άφησε απαρατήρητα τα όσα είπε η Ελέτσι με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καβγάς με την Άννα Μαρία να πετάει τα «γαλλικά» της, όπως θα δείτε στο παραπάνω video.

Λίγο αργότερα οι δυο κοπέλες διασταυρώσαν πάλι τα ξίφη τους και ένας νέος καβγάς ξεκίνησε ανάμεσα τους και το συζήτησαν μπροστά σε όλους τους παίκτες. Ήταν ανένδοτες με την κάθε μια να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με σκοπό να μην καταλήξουν πουθενά!

Δείτε το video με τον δεύτερο καβγά της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και της Άννας Μαρίας Βέλλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved