Media

Σοκαρισμένη η Καραβάτου με την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου: «Έκλαιγα...»

Gossip-tv Team

Την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε σχολίασε η εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου και η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε σοκαρισμένη για όσα αποκάλυψε η χρυσή ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας.

Η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε: «Είμαστε και εμείς με την Σοφία, είναι ξεκάθαρο αυτό… Μου άρεσε πολύ που πήραν θέση όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί άμεσα. Σήμερα θα συναντηθεί και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Το παρακολούθησα το θέμα, όπως όλοι, με πάρα πολύ ενδιαφέρον και με μία αίσθηση: «Παναγία μου, να δικαιωθεί όλο αυτό» και να βγουν όσοι άνθρωποι, άνδρες ή γυναίκες, έχουν υποστεί κάτι παρόμοιο να μιλήσουν, γιατί τώρα είναι η στιγμή»!


Και πρόσθεσε: « Έβλεπα αυτές τις καταπληκτικές στιγμές της, να είναι στην πρώτη θέση του βάθρου, να κρατάει την Ελληνική σημαία περήφανη, να εκπροσωπεί την Ελλάδα μας και σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή που άκουγα τον εθνικό ύμνο και έλεγα: “Κοίταξε αυτό το κορίτσι, που φαινόταν χαρούμενη, τι είχε μέσα της, τι είχε περάσει για να φτάσει σε αυτό το σημείο.” Έκλαιγα και απ’ έξω και από μέσα μου…»!
Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved