Media

Battle of the Couples: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψε ο Βασιλάκος on air για το ριάλιτι!

Gossip-tv Team

O Παναγιώτης Βασιλάκος, o οποίος θα είναι παρουσιαστής του Battle of the Couples ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day και μίλησε για το ριάλιτι και προέβη σε αποκαλύψεις.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είπε χαρακτηριστικά στον αέρα του Happy Day: «Είμαι πάρα πολύ καλά, ανυπομονώ να ξεκινήσει το Battle of the Couples. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και ευχαριστώ τον Alpha για αυτήν την πρόταση. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Ίσως οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν σε μένα. Θα με δείτε στην αρένα. Θα υποδέχομαι τα ζευγάρια. Θα είμαι μαζί τους στις δοκιμασίες. Η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό είναι κάτι που με κάνει να νιώθω άνετα».

Kαι τόνισε: «Θα με δείτε και στην τελετή των βραχιολιών, που είναι ίσως η πιο σημαντική στιγμή του show. Δε μπορώ να πω περισσότερα. Θα έρθουν ζευγάρια από όλη την Ελλάδα με διαφορετικό background. Είναι ζευγάρια που θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τη σχέση και τον έρωτά τους. Αλλά μπαίνουν στο παιχνίδι με έναν κοινό σκοπό. Θα δούμε πολλά να συμβαίνουν στην αρένα. Είναι μια τεράστια παραγωγή. Θα ταυτιστούμε με αυτά τα ζευγάρια. Με τη Σάσα Σταμάτη έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο, δεν τα έχουμε πει από κοντά. Θα δούμε πολλά πράγματα. Είναι ένα show που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved