Media

Μαλέσκου: Η ατάκα για την επιστροφή του Λιάγκα στο Πρωινό και η αποκάλυψή της για το survivor

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για τα νούμερα τηλεθέασης του Love It, την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και προέβη σε μία αποκάλυψη για το survivor που «τα χάσαμε»!

«Βρήκα τα πατήματά μου, έχω προσαρμοστεί. Νιώθω καλά, ήρεμα. Είναι βασικό να αισθάνομαι ότι είμαι κάπου που με αγαπούν και με εκτιμούν και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου!

Όσο για τη «μάχη» τηλεθέασης τόνισε: «αν τα νούμερα είναι ο δείκτης που κρίνουμε πώς πάει μια εκπομπή είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά».

Για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό , ανέφερε ότι δεν πιστεύει ότι η «τράπουλα ξαναμοιράζεται»: «Δεν θεωρώ ότι “ανακατεύεται η τράπουλα” με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα. Οι εκπομπές είναι ζωντανοί οργανισμοί που προσαρμόζονται. Δεν μπορώ να κρίνω. Σε κάθε περίπτωση θα ευχηθώ “καλή αρχή” για όλους τους ανθρώπους που κάνουν κάτι που αγαπούν».

Και δεν έμεινε εκεί η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε πρόταση για να συμμετέχει στο survivor και αρνήθηκε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved