Media

Survivor: H πρόθεση ψήφου και η «τελειωμένη» συμμετοχή της Ανθής

Gossip-tv Team

Survivor: Τα νέα δεδομένα μετά τις μεγάλες αλλαγές στις δύο ομάδες

Εβδομάδα αλλαγών και εκπλήξεων για τους παίκτες του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε των ανασχηματισμό των δύο ομάδων, με τους Μαχητές και τους Διάσημους να αποτελούν παρελθόν.

Ο παρουσιαστής του Survivor κάλεσε πρώτους στο συμβούλιο, τον Γιώργο Κοψιδά και τον James Καφετζή, προκειμένου να σχηματίσουν τις νέες ομάδες, επιλέγοντας εναλλάξ τους παίκτες.

Κόκκινοι και Μπλε, αποτελούν πλέον τις νέες ομάδες του φετινού Survivor με την κόκκινη ομάδα να μην τα καταφέρνει τελικά στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας γι'αυτή την εβδομάδα.

Οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μετά το τέλος του συμβουλίου, οι νέες ομάδες επέστρεψαν στις παραλίες τους. Η Mπλε ομάδα έκανε τις προβλέψεις της για το ποιος θα είναι ο πιο αγαπητός παίκτης του κοινού, αλλά και τι θα γίνει με την ψηφοφορία της εβδομάδας.

«Δεν θα μείνει μέσα η Ανθή. Η Ανθή θα πάρει λιγότερες ψήφους. Κι εγώ αν ήμουν Περικλής, θα έδινα την Ανθή», ανέφεραν, μεταξύ άλλων.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved