Media

Survivor: «Είμαι σίγουρος πώς θα αξιοποιήσει ο James τα χρήματα αν κερδίσει»

Gossip-tv Team

Survivor: Ο κολλητός φίλος του James Καφετζή μιλά για τη ζωή του πριν το ριάλιτι επιβίωσης.

Κατάφερε να ξεχωρίσει από νωρίς στο Survivor 4, με αρκετούς τηλεθεατές, να θεωρούν δεδομένη την παρουσία του στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Ο James Καφετζής είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor.

Ο Γιώργος Βασιλόγλου, ο κολλητός φίλος του James μίλησε στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα, δίνοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του James.

«O James μοιάζει όντως πολύ με τον Πρίγκιπα Χάρι γιατί έχουν και την ίδια καταγωγή. Πάντα ήταν γαλαζοαίματος, ήταν ο βασιλιάς της Ρόδου Ισχύει ότι διέσχισε τον Ατλαντικό με ένα ιστιοπλοϊκό, ήταν και ο πατέρας του με τον αδερφό του μαζί», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και το ενδεχόμενο της μεγάλης νίκης, ο Γιώργος Βασιλόγλου ανέφερε...

«Πράγματι έτρωγε ένα παξιμάδι κάθε μέρα, έτσι κι αλλιώς δε μπορούσε να φάει κάτι άλλο. Ήταν να πάω και εγώ μαζί του αλλά εν τέλει ακυρώθηκε. Είδα και τον καβγά με τον Τριαντάφυλλο. Είναι αναμενόμενο δυο άτομα από το ίδιο μέρος κάποια στιγμή να έχουν κάποια τριβή. Θεωρώ πως είναι στα πλαίσια του παιχνιδιού να υπάρχουν τριβές. Από μικρός ο Τζέιμς φαινόταν ότι έχει τη στόφα του ηγέτη. Από μικρός ήταν αρχηγός στην ομάδα ποδοσφαίρου, ήθελε πάντα να μας οργανώνει αλλά ποτέ δεν έδινε εντολές… Έχει τριβές με τον Ασημακόπουλο, τον ζαχαροπλάστη και την Ασημίνα αλλά αυτό είναι γιατί δεν τον γνωρίζουν. Ο Τζέιμς θεωρώ πως όταν βγει θα γελάσει πολύ με τα μηνύματα. Για μένα είναι ήδη νικητής…. Είμαι σίγουρος πως θα αξιοποιήσει τα λεφτά στα ταξίδια και θα βοηθήσει πολύ κόσμο.. Στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Έλα Χαμογέλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved