Media

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου: «Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι θα περάσει»

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, την πρώτη μετά τη δημόσια αποκάλυψή της ότι βιάστηκε σε πολύ τρυφερή ηλικία, έδωσε η Σοφία Μπεκατώρου

Η χρυσή ολυμπιονίκης μίλησε για την εμπειρία της αυτή και απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου "γιατί τώρα".

"Ήταν μια δύσκολη απόφαση να μιλήσω, γιατί το τραύμα που είχα υποστεί ήταν τόσο βαθύ και είχα ουσιαστικά απωθήσει αυτό το συμβάν. Δεν μπορούσα καν να το σκέφτομαι. Υπήρχε μεγάλη ομερτά στον χώρο μας... Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι θα περάσει" παραδέχτηκε η Σοφία Μπεκατώρου ενώ στην ερώτηση "γιατί τώρα", η ίδια επεσήμανε ότι δεν νιώθει υποχρεωμένη να απαντήσει σε κάποιους ανώνυμους. Και συνέχισε λέγοντας: "Περιστατικά όπου το τραύμα είναι πολύ μεγάλο, καταγγέλλονται ή πολύ αργά ή ποτέ... Δεν μίλησα τότε γιατί πίστευα ότι θα με έβγαζαν ψεύτρα και θα το «έθαβαν»".

Η κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας σημείωσε χαρακτηριστικά: "Με την ωριμότητα που έχω σήμερα, θα μιλούσα τότε στη μητέρα και στους δικούς μου ανθρώπους" υπογράμμισε. "Δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη αυτός ο άνθρωπος. Το μόνο που θέλω είναι να μην ξανακάνει κακό σε κάποιον άλλον" δήλωσε τονίζοντας ότι "μίλησα για τα νέα παιδιά".

Επίσης, η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε για τον τρόπο που εξέλαβαν όλη αυτή τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα τα δύο της παιδιά, ο 12χρονος γιος της και η 8χρονη κόρη της.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Σοφία Μπεκατώρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved