Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η... αριθμολαγνία, ο Τανιμανίδης και το νέο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1, την Φάρμα, τον Τανιμανίδη, τον Λιανό αλλά και το Survivor.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα νούμερα είναι η δουλειά μας. Τα νούμερα και η αγάπη. Είμαι αριθμολάγνος στη δουλειά μου. Τα νούμερα είναι όπως το ταμείο σε ένα μαγαζί».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επίσης τόνισε: «Έκλεισα 30 χρόνια στη δουλειά. Έχω κάνει 23 διαφορετικά προγράμματα. Θα ήθελα να κάνω τον “Εκατομμυριούχο”. Μου λείπει από την τηλεόραση. Έχουν γίνει συζητήσεις για το “Ελλάδα έχεις ταλέντο. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν concept και όλο αυτό που συμβαίνει πάνω στη σκηνή. Τα αγαπάω».

Σε ό,τι αφορά το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1, τη «Φάρμα», ο παρουσιαστής σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί μου έγινε μία πρόταση και αν δεν μου γινόταν θα με πείραζε, όμως δεν μπορούσα να την παρουσιάσω. Σε κάποια άλλη χρονική στιγμή θα το σκεφτόμουν. Βεβαίως το σκέφτηκα. Ο Σάκης με ρώτησε όταν πήγε να παρουσιάσει το Survivor. Να παρουσιάσει τη “Φάρμα” και να του ευχηθώ καλή τύχη. Κάθε πρόγραμμα έχει τη δυσκολία του».

Όσο για το ποιον προτιμά για την παρουσίαση του Survivor, τον Λιανό ή τον Τανιμανίδη, ο Γρηγόρης απάντησε: «Δύο τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες παρουσίασης».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved