Media

YFSF: Οι διαπραγματεύσεις με τον Μάστορα που έπεσαν στο κενό, η αντικατάσταση και η πρεμιέρα!

Gossip-tv Team

YFSF: Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η Μαρία Μπεκατώρου με το λαμπερό σόου και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. 

Και ενώ όλα προετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα, ένα απίστευτο παρασκήνιο εκτυλίχθηκε τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ο τραγουδοποιός βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι για να αναλάβει θέση στην κριτική επιτροπή, όμως, μετά από πολλές συζητήσεις, που είχε και ενώ έδειχναν να τα βρίσκουν στα περισσότερα σημεία της μελλοντικής συνεργασίας τους, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να φτάσουν σε τελική συμφωνία λόγω οικονομικών.

Έτσι, ήρθε η μεγάλη ανατροπή και τη θέση του Χρήστου Μάστορα στην κριτική επιτροπή πήρε ένα πρόσωπο έκπληξη που δεν είναι άλλο από τον Κωστή Μαραβέγια τον οποίο έχουμε απολαύσει για αρκετές σεζόν στο The Voice.

Η τελική κριτική επιτροπή της φετινής σεζόν στο σόου θα είναι λοιπόν ο Μιχάλης Ρέππας, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Κωστής Μαραβέγιας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved