Media

Survivor: Έβαλαν όλοι οι παίκτες τα κλάματα λίγο πριν τον αγώνα!

Gossip-tv Team

Survivor: Η σκέψη και μόνο ότι μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα θα κατάφερναν να ακούσουν τους δικούς τους ή να έχουν ένα μήνυμά τους, έκαναν τους παίκτες και των δύο ομάδων να λυγίσουν μπροστά στις κάμερες. 

Ούτε οι Μπλε, ούτε όμως και οι Κόκκινοι κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκριά τους όταν ο Γιώργος Λιανός τούς ανακοίνωσε ότι το έπαθλο επικοινωνίας ήταν να λάβουν οι νικητές ένα μήνυμα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία έτσι και αλλιώς είναι πολύ βεβαρημένη ψυχολογικά, όταν σκέφτηκε ότι μπορεί να έχει έστω και αυτή την επικοινωνία με την οικογένειά της.

Το ίδιο ένιωσε και η Μαριπόζα η οποία ξέσπασε σε κλάματα ενώ φανερά συγκινημένοι ήταν ο Πάνος Καλίδης και ο Τριαντάφυλλος όταν σκέφτηκαν ότι μπορεί να είχαν κάποια επικοινωνία με τα παιδιά τους.

Σε κλάματα ξέσπασε και η Σοφία αλλά και η Ανθή και η Μαριαλένα η οποία είπε ότι όταν επιστρέψει στην Ελλάδα δεν θα αφήσει ούτε ένα λεπτό να χαθεί που να μην το περνάει με την οικογένειά της καθώς ακόμα και αυτό είναι πολύτιμο.

Δείτε το βίντεο με τους παίκτες να λυγίζουν μπροστά στην κάμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved