Media

Σταρόβας: Ξέσπασε με τον "πόλεμο" που δέχεται στα social media - «Είσαι άρρωστος»

Gossip-tv Team

Δημήτρης Σταρόβας: Το βίντεο - απάντηση στο πρόσωπο που τις τελευταίες ημέρες δεν τον αφήνει στιγμή σε ηρεμία...

Στο επίκεντρο των εξελίξεων έχει βρεθεί και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μετά τις δημόσιες καταγγελίες κατά γνωστών ηθοποιών, κλήθηκε να μιλήσει για τους συναδέρφους του, αλλά και όσα συνέβησαν και τάραξαν τον κόσμο του θεάτρου, αλλά και το ίδιο το κοινό.

Με ένα βίντεο, ο Δημήτρης Σταρόβας, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του, αν και έχει αποκτήσει μια καλή σχέση με το κοινό του στα social media. Ωστόσο κάποιος από τους χρήστες του διαδικτύου "πολεμά" με τα σχόλιά του τον γνωστό καλλιτέχνη, κάνοντας ακατάπαυστα νέα σχόλια και έντονη κριτική, κάτω από τις νέες του αναρτήσεις.

«Σήμερα συμπληρώνεται μια εβδομάδα που ξεκίνησαν όλα αυτά με τις καταγγελίες και όλα αυτά. Πέρασα μια εβδομάδα, δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας όλα αυτά τα σχόλιά σας. Υπάρχει μάλιστα ένας τύπος, ο οποίος φτάνει στο σημείο να γράφει κάτω από τα θετικά σχόλια: "Δεν είναι έτσι, ψέματα λέει". Παιδιά, αυτό είναι άρρωστο, φίλε είσαι άρρωστος, χρειάζεσαι βοήθεια, είναι άρρωστο αυτό που κάνεις. Δεν έχεις τίποτα άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου;» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved