Media

Σπύρος Μπιμπίλας: «Τόσα χρόνια υπήρξε μια συνωμοσία σιωπής από όλους»

Gossip-tv Team

O Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε σε τηλεοπτική σύνδεση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα».

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε για τις καταγγελίες των ηθοποιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή για τις καταγγελίες που έχουν υποβληθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: «Έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση, είμαι συνταξιούχος και θα μπορούσα να κάθομαι σπίτι μου. Επέστρεψα για να προσφέρω βοήθεια γιατί οι ηθοποιοί πεινάνε. Είναι επώδυνη η κατάσταση και θέλω να ζητήσω από την πρόεδρο της Δημοκρατίας να ακούσει τα προβλήματά μας και να μας καλέσει.».

Επιπλέον, είπε: «Δεν μπορούμε να δίνουμε στη δημοσιότητα τις καταγγελίες, πρέπει να παίρνουν τη νομική οδό. Το ΣΕΗ έχει πειθαρχικό συμβούλιο. Εγώ είμαι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, δεν νομιμοποιούμαστε να δίνουμε στοιχεία. Άκουσα ότι προσπαθούμε να συγκαλύψουμε πράγματα. Αυτό που κάνουμε είναι να περιμένουμε να συγκεντρωθούν οι καταγγελίες. Πρέπει να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα των ηθοποιών. Αν βγαίνουν στη δημοσιότητα καταγγελίες δεν ευθυνόμαστε εμείς».

Τέλος αποκάλυψε: «Μερικά πράγματα ήταν όλα σε συνομωσία σιωπής όλων. Το θέατρο είναι ένας τεράστιος βόθρος με ακαθαρσίες αλλά έχει και γλυκές στιγμές. Όταν σπάει ένα κακό σπυρί δεν σημαίνει ότι όλος ο χώρος είναι έτσι. Ήταν σε γνώση μας κάποια πράγματα, αλλά σε κλειδωμένα σπίτια ή καμαρίνια, αν δεν στα πει ο άλλος δεν τα ξέρεις. Δεν πρόκειται να συγκαλύψουμε κανέναν ακόμα και αν χαλάσουν παλιές φιλίες και συνεργασίες, δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved