Media

Χαμός on air! Η οργισμένη παρέμβαση της Κοραλίας Καράντη- Άφωνη η Ναταλία

Gossip-tv Team

H  Κοραλία Καράντη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και οι δηλώσεις της περί bullying προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media.

Nα αναφέρουμε ότι η ηθοποιός είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία…».

Η εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασε τις δηλώσεις της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και η Κοραλία Καράντη ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικώς.
Η ηθοποιός ήταν έξαλλη με όλα όσα έχουν ακουστεί μετά τις δηλώσεις της για το bullying και έκανε λόγο για λεκτική αστοχία και ξέσπασε αφήνοντας την Ναταλία Γερμανού άφωνη.

Η Κοραλία Καράντη είπε: «Δεν είμαι από αυτούς που βγαίνουν συχνά να πουν την άποψή τους και τη γνώμη τους. Θα έπρεπε νομίζω να με έχει προειδοποιήσει ότι θα κάνετε κάτι τέτοιο, γιατί πραγματικά όλες αυτές τις ημέρες-από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή Πάμε Δανάη- προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτησή μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται. Έχω γράψει διάφορες επιστολές, που δεν έχω στείλει γιατί δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά. Δεν έχω facebook και Instagram και δανείστηκα τη σελίδα ενός φίλου για να αναρτήσω αμέσως κάτι που αφορά τους μετανάστες».

Και πρόσθεσε: «Μου χτυπάτε ένα πράγμα, για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων, μέλη της οικογένειάς μου ήταν μετανάστες στα πέρατα της γης. Η καλύτερη φίλη μου αυτή τη στιγμή είναι μετανάστρια. Έχω πολλούς φίλους. Δεν βγαίνω να το διατυμπανίσω.
Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία, που ακόμα κι ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος, στέκεται στο φανάρι, ακόμα κι αυτός μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα, επειδή είναι γυναίκα.

Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω τη δειλία και τον φόβο που έχουν κι άλλοι άνθρωποι να πουν την αντίθετη γνώμη, γιατί νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία και το να βγει κάποιος να πει κάτι, δε θα βρεθεί αμέσως στον Καιάδα, επειδή έχει διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Όποιος είδε την εκπομπή, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια για το επάγγελμά μου θα καταλάβαινε».
Και αφού διάβασε μία επιστολή της, αναφώνησε: «Έλεος! Με την ανθρωποφαγία, έλεος»!

Και ξέσπασε: «Δεν μπορείτε να με κανιβαλίζετε. Είπα άλλα πράγματα που ενόχλησαν προφανώς. Αυτοί που ενοχλήθηκαν, πιάστηκαν από αυτό το φραστικό ατόπημα γιατί επί της ουσίας ήταν ολοφάνερο ότι δεν ήθελα να πω αυτό που μου καταλογίζουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved