Media

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Gossip-tv Team

Survivor: Όσα έγιναν λίγο μετά το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία...

Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας έφερε πανηγυρισμούς στους κόκκινους παίκτες, οι οποίοι για άλλη μια φορά, κατάφεραν να έρθουν πρώτοι, οδηγώντας τους μπλε παίκτες στη διαδικασία ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτή την εβδομάδα, ήταν φανερή η απογοήτευση των μπλε παικτών, μετά το έντονο περιστατικό, με πρωταγωνιστές, τον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη.

Να θυμίσουμε πως οι δυο άνδρες απομακρύνθηκαν κατά πολύ από το δάσος και την καλύβα τους, καταπατώντας έτσι τους κανόνες του παιχνιδιού. Κάτι φυσικά που ενόχλησε ιδιαίτερα τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι δεν δίστασαν να μιλήσουν ανοιχτά για τα όσα σκέφτηκαν για εκείνους.

Για το λόγο αυτό, ο Αλέξης Παππάς δήλωσε πως η ομάδα του, αυτή τη φορά, δεν έβαλε τα δυνατά της στο αγώνισμα μια και εκείνος μαζί με τον Chris θα ήταν ο εύκολος στόχος πλέον για τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Έτσι, η μπλε ομάδα, μετρώντας άλλη μια ήττα σε αγώνισμα ασυλίας, πέρασε σε ατομικό αγώνισμα για το ποιος θα είναι εκείνος που θα εξασφαλίσει την ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Τελικά, εκείνος που τα κατάφερε, ήταν ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved