Media

Survivor: Χείμαρρος η Βέλλη - «Κατηγορεί τις γυναίκες ότι φλερτάρουν για να μείνουν στο παιχνίδι»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο στόχαστρο ο Αλέξης Παππάς - Τι συνέβη; 

Άνω - κάτω οι παίκτες της μπλε ομάδας. Ένας απίστευτος καυγάς, άνοιξε στο συμβούλιο του νησιού με πρωταγωνιστές, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Αλέξη Παππά.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του ηθοποιού για τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς του. Μάλιστα η Άννα Μαρία τόνισε πως o Αλέξης Παππάς πιστεύει πως οι γυναίκες του ριάλιτι φλερτάρουν τα αγόρια, προκειμένου να μην τις ψηφίσουν.

«Φλερτάρω έναν άνθρωπο, επειδή είπα πως εάν ήμουν 19 ετών θα έκανα σχέση μαζί του; Αυτό δεν στέκει σε κανέναν δικαστήριο. Επίσης, κοιμόμουν δίπλα και στον Chris και δεν μου είπε κανείς τίποτα. Επίσης, ο Αλέξης και θα το πω τώρα μπροστά του, είναι η δεύτερη φορά που κατηγορεί γυναίκα από την ομάδα ότι φλερτάρει. Ναι, μιλάω για την Ελευθερία», είπε η Άννα Μαρία.

Προς έκπληξη όλων, ο Αλέξης Παππάς απάντησε...

«Μα είχα προσωπική εμπειρία με την Ελευθερία, γιατί να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Αν θέλεις, μιλήστε το και με τον Χρήστο.»

Και η Άννα Μαρία κατέληξε...

«Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, όπου βλέπω τον Αλέξη να λέει ότι γυναίκες χρησιμοποιούμε τη θελτικότητά μας, που ο θεός να την κάνει, έτσι όπως είμαστε εδώ. Επειδή είναι πολύ σοβαρό για εμένα να λένε ότι προσπαθώ με άλλα μέσα να διεκδικήσω τη θέση μου στο παιχνίδι, είτε ακόμη και τη θέση της Ελευθερίας, (...) Και επίσης, επειδή υπάρχει κάτι έξω, παρακαλώ να μιλάμε για τα πράγματα του παιχνιδιού. Είμαι εδώ για να κριθώ γι΄αυτά.»

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved