Media

Survivor: Έξαλλη η Σαλαγκούδη με τον Τριαντάφυλλο: «Χρησιμοποίησε την ιδιότητα του πατέρα μου»

Gossip-tv Team

Survivor: Αιχμηρή η Ανθή Σαλαγκούδη στις δηλώσεις της για τον Τριαντάφυλλο.

Είναι γνωστές οι κακές σχέσεις που έχουν η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Τριαντάφυλλος εδώ και πολύ καιρό μες στο παιχνίδι.

Η Ανθή συζητώντας στην παραλία με τον Περικλή Κονδυλάτο συζήτησαν για τον Τριντάφυλλο και ποιος είδες την Ανθή και δεν την φοβήθηκε.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι κάθε φορά προτεινόμενη οπότε δεν υπήρχε κάποια ανατροπή στο χθεσινό συμβούλιο σε ότι αφορά εμένα. Αγωνιστικά είμαι αδύναμη, που το χρησιμοποιούν όλοι. Άλλοι σαν λόγο και άλλοι σαν πρόσχημα».

Και συνέχισε, λέγοντας: ««Δεν με πειράζει να κατηγορηθώ για συναισθηματισμό. Ας είμαι συναισθηματική, αλλά δεν μπορώ να μου το λέει αυτό ο Περικλής. Γιατί όταν είχε βγει με επτά ψήφους υποψήφιος, τον παρηγορούσα εγώ και ήταν απίστευτα συναισθηματικός και έξαλλος με τους συμπαίκτες».

Τέλος, η Ανθή Σαλαγκούδη είπε για τον τραγουδιστή: ««Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο… Υπονόησε διάφορα μού είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved