Media

Βινύλιο: Επιστρέφει η βραδινή εκπομπή του Αντώνη Κανάκη! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Gossip-tv Team

Βινύλιο: Τα σχέδια του Αντώνη Κανάκη και το νέο ξεκίνημα στο Open.

Μετά από αρκετό διάστημα εκτός τηλεοπτικού αέρα, οι Ράδιο Αρβύλα, επέστρεψαν στις οθόνες μας και σίγουρα είχαν πολλά να πουν! Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, φέτος βρίσκονται στο Open TV, όπου καθημερινά δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές του σταθμού.

Σχολιάζοντας όλα τα νέα της επικαιρότητας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, η παρέα των Αρβύλα φαίνεται να έχει κερδίσει και φέτος το στοίχημα με τους τηλεθεατές, μιας και η πορεία της εκπομπής είναι αρκετά ικανοποιητική για τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του.

Να θυμίσουμε πως το "αδερφάκι" του Ράδιο Αρβύλα, είναι η εκπομπή Βινύλιο. Μια Late Night εκπομπή η οποία στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει ξεχωριστούς καλλιτέχνες αλλά και πρόσωπα που είχαν συζητηθεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου, το Βινύλιο σύντομα θα επιστρέψει στις οθόνες μας, κάνοντας πρεμιέρα στo πρόγραμμα του Open. Μάλιστα στον σταθμό φροντίζουν για όλα, προκειμένου η εκπομπή να βγει στον αέρα τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο εάν υπάρξουν καθυστερήσεις, το Βινύλιο τότε θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Μαρτίου.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved