Media

MasterChef 5: O Βαρθαλίτης προβλέπει την τελική πεντάδα! Πρόσωπα - έκπληξη

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Θα είναι αυτοί οι παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος;

Έζησε τη δική του εμπειρία στο MasterChef από το οποίο και έφυγε ως μεγάλος νικητής. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης παρακολουθεί και φέτος το ριάλιτι μαγειρικής, όπου και κάνει τις προβλέψεις του ήδη για τον μεγάλο τελικό...

«Βλέπω τον Νίκο στην πεντάδα γιατί είναι ήρεμος και καταφέρνει να παίρνει τις αποφάσεις στα χέρια του και δεν κάνει πισωγυρίσματα...»

«Η Μαργαρίτα έχει δείξει πως είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα η οποία έχει πολύ ωραίο προφίλ, πήρε και τρία "Ναι" είναι πολύ σταθερή και είναι πάντα στα καλύτερα πιάτα. Δείχνει αγάπη γι' αυτό που κάνει».

«Ο Στέφανος, τον οποίο και γνωρίζω κιόλας, έχει δείξει πολύ ωραίο προφίλ! Είναι ήρεμος, αν και πληγώθηκε λίγο επειδή έφυγε ο Σερόπ.»

«Ο Ιωάννης, έχει τη μαγειρική ικανότητα και έχει προφίλ νικητή, έτσι όπως θέλει να το δείχνει και στην ομάδα του και στην παρέα του, αλλά θεωρώ, ότι έχει πολλά κατά... όπως είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται κάποιες φορές».

«Και στο τέλος θα πάμε στη Μαρία, η οποία αν και μικρή, έχει δείξει ωραία χαρακτηριστικά. Έδειξε ότι ξέρει κάποια πράγματα, είναι μικρή. Βλέπω πράγματα και βλέπω και έναν χαρακτήρα αμερόληπτο».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved