Media

MasterChef 5: Aυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η ήττα της κόκκινης ομάδας έφερε τα πάνω - κάτω ανάμεσα στους παίκτες.

Βραδιά εκπλήξεων αλλά και μεγάλων εντάσεων για τους παίκτες του MasterChef. Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνάντησαν την Μπλε και Κόκκινη ομάδα στο πρώτο τους συμβούλιο για το MasterChef 5.

Οι τρεις κριτές αξιολόγησαν τα πιάτα των παικτών, με τον Σωτήρη Κοντιζά να έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη έκπληξη. Ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής ενημερώθηκε πως διαγωνιζόμενος από την μπλε ομάδα, δοκίμασε μέρος του ψαριού από τη μερίδα που θα έφτανε στους κριτές.

Στη συνέχεια ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είναι ένα ελάχιστο μέρος του ψαριού το οποίο δεν τοποθετήθηκε στο τελικό πιάτο παρουσίασης.

Ακολούθησε η βαθμολογία των κριτών η οποία έφερε και την πρώτη νίκη για την πρώτη ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5.

Η ομάδα που τα κατάφερε ήταν η Μπλε ενώ η Κόκκινη φάνηκε αρκετά ενοχλημένη, ξεσπώντας στον Ιωάννη, τον αρχηγό της ομάδας. Ακολούθησε ο φάκες με το μεγάλο πλεονέκτημα του αρχηγού. Ο Ιωάννης είχε στα χέρια του μια ατομική ασυλία, αλλά και την επιλογή να επιλέξει ο ίδιος τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο ίδιος αποφάσισε να κρατήσει για τον εαυτό του την ασυλία, βγάζοντας υποψήφια τη Χριστίνα, μια επιλογή η οποία έφερε ένταση ανάμεσα στους συμπαίκτες του.

Αργότερα η Κόκκινη ομάδα, λίγο πριν την ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου παίκτη, διαγωνίστηκε για την ασυλία. Οι δύο καλύτεροι ήταν ο Διονύσης με τον Πάνο. Ακολούθησε και δεύτερη δοκιμασία ανάμεσα στους δυο παίκτες. Εκείνος τελικά που τα κατάφερε, κερδίζοντας την ατομική ασυλία ήταν ο Διονύσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved