Media

Survivor: Η Μαριαλένα σοκάρεται όταν βλέπει τον πρώην της ανάμεσα στους νέους παίκτες!

Gossip-tv Team

Survivor: Μάλλον αναμενόμενη η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη όταν είδε να μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης ο πρώην σύντροφός της! 

O λόγος για τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος αύριο το βράδυ θα μπει στο παιχνίδι ο οποίος υπήρξε ζευγάρι με τη δυνατή παίκτρια των Μπλε.

Ο Σάκης μάλιστα βρίσκεται εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο και όχι μόνος αλλά μαζί με τη Χριστίνα Κεφάλα η οποία συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks και είχε για λίγο σχέση με τον Σάκη!

Είναι φυσικό λοιπόν, όταν η Μαριαλένα θα τους δει ανάμεσα στους νέους παίκτες του Survivor να... σοκαριστεί.

Μάλιστα, στο τρέιλερ του παιχνιδιού για το αυριανό επεισόδιο, η Μαριαλένα είναι πρωταγωνίστρια καθώς βλέπουμε το πώς ακριβώς αντιδρά όταν βλέπει για πρώτη φορά τους νέους παίκτες.

Η Μαριαλένα μάλιστα, σχεδόν "παγωμένη", παραδέχεται on camera πως πρόκειται για τον πρώην της και εκφράζει τις επιφυλάξεις της για τη συνέχεια στο παιχνίδι μιας και γνωρίζει πολύ καλά πως η συμβίωση δεν θα είναι πλέον πολύ εύκολη. Η Μαριαλένα μάλιστα, αποκαλύπτει επίσης on camera πως ο Σάκης είχε σχέση με την επίσης νέα παίκτρια, την Χριστίνα Κεφάλα, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει ήδη.

Δείτε παραπάνω το τρέιλερ και φυσικά το σοκ ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της Μαριαλένας την ώρα που αντικρίζει για πρώτη φορά τον πρώην σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved