Media

Τι δήλωσε ο Λιγνάδης λίγο πριν συλληφθεί: «Βρίσκομαι στη δίνη ενός λαϊκού δικαστηρίου»

Gossip-tv Team

Στη δίνη ενός λαϊκού δικαστηρίου νιώθει ότι βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος μίλησε στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega λίγη ώρα πριν συλληφθεί

«Επειδή όπως κι εσείς και εγώ ακούω διάφορα, έχω να σας πω ότι όποιος με καλέσει, θεσμικός είμαι εδώ για να παρουσιαστώ» έλεγε λίγη ώρα πριν συλληφθεί ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός ενώ στις φήμες που τον ήθελαν να είναι εκτός Αθηνών, ο ίδιος απάντησε: «Δεν θέλω να σας πω, όχι, όχι, αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι στο σπίτι μου, αλλά είμαι εδώ, στην Αθήνα. Αλίμονο».

Σε ό,τι αφορά τώρα τις πρόσφατες δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη για το θέμα, ο Δημήτρης Λιγνάδης τόνισε: «Εάν πραγματικά η υπουργός Πολιτισμού έκανε αυτή τη διατύπωση για εμένα, έχω να απαντήσω πως την επικινδυνότητα ενός ανθρώπου στη ζωή του, πολλώ δε μάλλον στη δουλειά του, δηλαδή στη δουλειά που μου είχε ανατεθεί νομίζω πως πρέπει να την κρίνουνε τα ανάλογα θεσμικά όργανα.

Μία επικινδυνότητα ούτε προδικάζεται, ούτε προκρίνεται. Την αποφασίζουν το εάν κάποιος είναι επικίνδυνος άνθρωπος ή όχι, το αποφασίζουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Περιορίζομαι σε αυτό. Τώρα στο θέμα της εξαπάτησης δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί να γίνει κάποια τέτοια εξαπάτηση.

Μου είπατε εσείς ότι υπήρξαν κάποιες κατηγορίες. Μέχρι στιγμής που μιλάμε δεν έχω στα χέρια μου καμία κατηγορία. Έχω όλο αυτό τον κυκλώνα από φήμες, λεγόμενα που λέγονται και που μου προσάπτονται σχεδόν από μια ολόκληρη χώρα στα media και στον Τύπο. Αυτό έχω να πω και βρίσκομαι στη δίνη ενός ας το πούμε ενός λαϊκού δικαστηρίου χωρίς ακόμα να έχω κάτι χειροπιαστό στα χέρια μου και παλεύω με αυτό. Δεν γνωρίζω πως εξαπάτησα κανέναν και επίσης εντάξει η δουλειά μου αυτόν τον ενάμισι χρόνο στο Εθνικό ας κριθεί από την ιστορία. Αυτό θα ήθελα να πω».

Δείτε τις δηλώσεις του στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved