Media

MasterChef 5: Η ψηφοφορία... θρίλερ και οι παίκτες που είναι υποψήφιοι!

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Μέσα σε ένα έντονο κλίμα, ύστερα από βαριές κουβέντες, κατηγορίες αλλά και συγνώμες, οι κόκκινοι ήταν έτοιμοι για την ψηφοφορία. 

Στη διάρκεια της διαδικασίας πολλές ψήφοι μαζεύτηκαν σε «λάθος» καρφιά, δείχνοντας, για ακόμα μια φορά, ότι κάποιοι, εκτός από μαγειρική, έχουν και άλλου είδους στρατηγική. Ένα όμως είναι το έπαθλο, ένας θα φέρει τον τίτλο και θα σηκώσει το βραβείο του MasterChef 5!

Από τις πιο έντονες στιγμές της ψηφοφορίας ήταν όταν ο Διονύσης και ο Γιάννης ζήτησαν να αλλάξουν τις ψήφους τους με τους συμπαίκτες τους να συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν και τους δύο με καχυποψία καθώς κατά το χθεσινό επεισόδιο είδαμε και τους δύο παίκτες να παίρνουν ασυλία.

Ο μεν Γιάννης κράτησε για τον εαυτό του την ασυλία που είχε στη διάθεσή του ως πλεονέκτημα επειδή ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας που έχασε στην πρώτη δοκιμασία, ο δε Διονύσης δεν έπεισε κανέναν για τις αγνές προθέσεις του σε όσα έλεγε αφού παρ' όλο που είχε πιάσει έναν έναν τους συμπαίκτες του και είχε πει πως δεν θα έπαιρνε επίτηδες την ασυλία μετά από δοκιμασία ώστε να την παραχωρήσει σε συμπαίκτη του. Κάτι που δεν έκανε και έτσι βρήκε απέναντί του τους συμπαίκτες του.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε όταν υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα στον Κωστή, τον Αντώνη και τον Πάνο. Την απόφαση για τον παίκτη που βγαίνει υποψήφιος έπρεπε να πάρει ο αρχηγός, δηλαδή ο Γιάννης ο οποίος έβγαλε υποψήφιο τελικά τον Κωστή. Κάτι που προκάλεσε εκ νέου έντονες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του.

Δείτε στο βίντεο ποιοι άλλοι παίκτες βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved