Media

Υπόθεση Λιγνάδη: Κάνει τον γύρο του κόσμου! Τι αναφέρουν τα ξένα δίκτυα

Gossip-tv Team

Παγωμένοι παρακολουθούν οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου αλλά και το Πανελλήνιο τις ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση που έχει για πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη

Και από ό,τι φαίνεται όχι μόνο οι παραπάνω καθώς το γύρο του κόσμου κάνει η υπόθεση Λιγνάδη, με τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν αναφορές στο θέμα.

Συγκεκριμένα, το BBC που στην κεντρική του σελίδα αναφέρεται στις εξελίξεις με τον τίτλο: "Ελληνικό #metoo: Ο διακεκριμένος ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται με κατηγορίες για βιασμό". Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται στο κίνημα #metoo λέγοντας πως ξεκίνησε από τον αθλητισμό μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.

Το Euronews με δημοσίευμά του που φέρει τον τίτλο: "Ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κατηγορείται για βιασμό" αναφέρεται στις πολιτικές διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα στην Ελλάδα.

Το Ιταλικό πρακτορείο ANSA αναφέρει χαρακτηριστικά: "Συνελήφθη ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Ύποπτος για βιασμό 14χρονου αγοριού. Αρνείται τις κατηγορίες".

Το France 24 της Γαλλίας με τον τίτλο "Ο πρώην επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας κατηγορείται για βιασμό" και κάνει εκτενή αναφορά στην πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Επίσης, η New York Times με τίτλο: "Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κρατείται μετά από ένταλμα σύλληψης για βιασμό" σημειώνουν ότι είναι ο πιο γνωστός καλλιτέχνης από εκείνους που έχουν κατονομαστεί σε μία καταιγίδα καταγγελιών που συγκλονίζουν τον κόσμο της Τέχνης στην Ελλάδα και ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι οι πιο σοβαρές.

Το ίδιο τηλεγράφημα για την υπόθεση μετέδωσε και το πρακτορείο Reuters.

Δείτε το βίντεο με όσα αναφέρονται στα ξένα Μέσα Ενημέρωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved