Media

Survivor: Έτσι ο Σάκης Κατσούλης «αδειάζει» τη Χριστίνα Κεφαλά

Gossip-tv Team

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά ανέφερε ότι υπήρξε ένα φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη και εκείνος μίλησε μόνο για την… Μαριαλένα!

Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε στην κάμερα του Love It πριν να φύγει για το ριάλιτι: «Με τη Μαριαλένα ήμασταν μαζί δυο χρόνια. Είχαμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση, χωρίσαμε αγαπημένοι. Την αγαπώ πάρα πολύ. Αξίζει πάρα πολύ και το δείχνει κιόλας. Είναι τρομερή στα αθλήματα που είναι η ζωή και η δουλειά της.»!

Και πρόσθεσε: «Θα πάω εκεί να τη στηρίξω και να τη βοηθήσω. Σε καμία περίπτωση δεν θα σταθώ απέναντί της. Θα προσπαθήσω να την κάνω πιο ήρεμη στους στόχους γιατί στο run δεν έχει αντίπαλο. Και αν είμαστε στην ίδια ομάδα θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είχαμε κάνει μαζί την αίτηση, αλλά στα δυο χρόνια που ήμασταν μαζί είναι ειπωθεί και από τους δυο πως θέλουμε να πάμε. Θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά θα μπορέσουμε να έχουμε μια αρμονική συνύπαρξη.»!

Και η Χριστίνα είπε: «Είμαστε φίλοι με τον Σάκη. Έχουμε κρατήσει καλές επαφές. Στο παρελθόν υπήρξε ένα φλερτ, αλλά δεν κράτησε πολύ δεν μας βγήκε». Με τον Σάκη να την «αδειάζει» λέγοντας: «Ουδέποτε υπήρξε κάτι. Με τη Χριστίνα Κεφαλά γνωριζόμαστε πολύ καιρό γιατί μένουμε πολύ κοντά. Είναι μόνο φιλικές οι σχέσεις. Δεν έχει υπάρξει κάτι παραπάνω. Ότι τη γνωρίζω, τη γνωρίζω. Είναι πολύ μικρή η Αθήνα όταν κάνεις πολλά πράγματα».

Μετά τις δηλώσεις των δύο παικτών, ο Μάνος Μαγιάτης τόνισε: «Πώς πριν από τρεις μήνες ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσα σε Σάκη και Χριστίνα και πριν από ένα μήνα τελείωσε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης χώρισε από τη Μαριαλένα στα τέλη του Σεπτεμβρίου και κάποιοι λένε πως η αιτία του χωρισμού ήταν το φλερτ με τη Χριστίνα που μόλις είχε βγει από το My Style Rocks.Αυτός είναι και ο λόγος που η Μαριαλένα χαρακτήρισε τη Χριστίνα ως νυν σύντροφο του Σάκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved