Media

Survivor: Υπήρξε τελικά κλίκα ανάμεσα σε Ανθή και Μαριάνθη; Αυτή είναι η αλήθεια

Gossip-tv Team

Survivor: Πρόσωπο - κλειδί αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη με τις δυο γυναίκες!

Εκτός Survivor βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια το βράδυ της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου αποχώρησε οριστικά από του ριάλιτι επιβίωσης, με τους χρήστες των social media να κάνουν "πάρτι" με τις εξελίξεις στο Survivor 4.

Πρόσφατα και η Ανθή είχε ξεσπάσει εναντίον του Τριαντάφυλλου, όταν εκείνος θέλησε να αναφερθεί στον πατέρα της και στον υποτιθέμενο ρόλο του πίσω από τη συμμετοχή της Ανθής στο παιχνίδι.

Ένα από τα πρόσωπα που πήραν αμέσως το μέρος της Ανθής ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη ή αλλιώς, η "ήρεμη δύναμη" του φετινού Survivor. H κολλητή φίλη της Μαριάνθης, Στεφανία Καπετανίδου μίλησε στην εκπομπή Love it, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε καμιά κλίκα ανάμεσα σε Ανθή και Μαριάνθη...

«Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα κλίκας. Πρώτα η Μαριάνθη επέλεξε να έρθει πιο κοντά με τις γυναίκες της ομάδας. Η Μαριάνθη είναι ένας άνθρωπος που και στην έξω ζωή της, αν δει μια κοπέλα όμορφη και δυνατή, θα την στηρίξει. Θα θελήσει να κάνει και παρέα μαζί της», δήλωσε στην εκπομπή Love it.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved