Media

Σπύρος Μπιμπίλας: «Αισθάνθηκα ότι με αγκάλιασε όλη η Ελλάδα»

Gossip-tv Team

Έλα χαμογέλα: Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα σε όσα του καταλόγισε ο Δημήτρης Λιγνάδης περί «μετριότητας» και «χρόνιας εχθρότητας».

Πάρα πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έσπευσαν να στηρίξουν τον Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κι εκείνος όπως είπε στο Έλα χαμογέλα ένιωσε ότι τον αγκάλιασε όλη η Ελλάδα.

«Εγώ με τον Δημήτρη μόνο το '81 στην ΕΡΤ συναντηθήκαμε. Από τότε δεν είχαμε κανενός είδους συνεργασία, παρά μόνο αν τυχαία βρισκόμασταν σε κάποια πρεμιέρα να πούμε ένα γεια και από μακριά. Ξαναβρεθήκαμε όταν εκείνος ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού και εγώ πρόεδρος του ΣΕΗ για να υπογράψουμε από κοινού τη συλλογική σύμβαση εργασία του Εθνικού Θεάτρου με το Σωματείο των Ηθοποιών. Συναντιόμασταν κάθε 20 μέρες, δεν καταλήξαμε κάπου, δεν προλάβαμε και έτσι δεν μπήκαν οι υπογραφές μας στο ίδιο χαρτί. Σε τέτοιου είδους σχόλια συνήθως δεν απαντώ και αυτή την απάντηση έδωσα. Δεν απαντώ! Όμως απάντησέ όλη η Ελλάδα για εμένα και έχω καλυφθεί πλήρως. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Τρεις εβδομάδες περνάω ένα άσχημο και ψυχοφθόρο πράγμα. Μία κατάσταση άσχημη. Εκείνο το βράδυ αισθάνθηκα ότι με αγκάλιασε όλη η Ελλάδα», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved