Media

YFSF - All Star: Η απίστευτη ιστορία πίσω από την πρώτη γνωριμία, Ρέππα - Αλευρά

Gossip-tv Team

YFSF - All Star: Ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε για πρώτη φορά τη στιγμή που είδε τον Θανάση Αλευρά και κατάλαβε αμέσως το ταλέντο του.

Πρεμιέρα για το YFSF - All Star με τους δέκα καλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από το σόου, να συναντιούνται ξανά στο stage με την λαμπερή, Μαρία Μπεκατώρου.

Την πρώτη του εμφάνιση στο φετινό YFSF έκανε ο Θανάσης Αλευράς ως Άννα Βίσση. Μετά το τέλος της ερμηνείας του, ο Μιχάλης Ρέππας πέρασε σε αποκαλύψεις, μιας και δεν στάθηκε μόνο στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του σόου.

"Τον Θανάση, εγώ τον είχα δει πολύ πιο παλιά. Την πρώτη του κρυάδα που πήρε στο θέατρο, ήταν στο Θέατρο Κιβωτός στο "Μαγαζάκι του τρόμου", είχε αρρωστήσει ένας ηθοποιός της παράστασης και σε ένα 24ωρο πήρανε τον Θανάση και έκανε μια δύσκολη σκηνή μαζί με τον Τάκη Παπαματθαίου", αποκάλυψε.

Και στη συνέχεια ο Μιχάλης Ρέππας συμπλήρωσε...

"Μου λέγανε οι φίλοι μου... Έχει έρθει ένας δίπλα που δεν μπορείς να τον πιστέψεις. Όταν άκουσα για έναν άλλο ρόλο που σου είχε δοθεί νόμιζα πως δεν σου πάει, αλλά όταν το είδα όμως, είδα και πόσο λάθος είχα κάνει γιατί σου πάει δεν σου πάει ο ρόλος, θα το κάνεις τέλεια."

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved