Media

Χείμαρρος αποκαλύψεων η Ελένη Καρακάση: «Είχα ακούσει και ήξερα τα γεγονότα...»

Gossip-tv Team

Ελένη Καρακάση: Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά μετά τις απίστευτες εξελίξεις στο χώρο της υποκριτικής

Για τα όσα συνέβησαν στο χώρο του θεάματος, μίλησε η Ελένη Καρακάση στο Πρωινό. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε σοκαρισμένη μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει πως γνώριζε για μερικά περιστατικά, όπως και της τα είχαν μεταφέρει οι συνάδερφοί της.

«Άκουγα αυτά που αναφέρατε πριν για τι νέες καταγγελίες και μηνύσεις που θα γίνουν και είναι πράγματα που δυστυχώς δεν τα ξέραμε. Αυτό που συζητιέται σήμερα δεν έχω καταλάβει για ποιον είναι και όλοι σοκαριζόμαστε γιατί μπορεί να ξέραμε και να είχαμε ακούσει κάτι, αλλά δεν φανταζόμασταν το μέγεθος. Πραγματικά σοκαριζόμαστε, όλο ο χώρος της υποκριτικής και συνέχεια», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Ελένη Καρακάση δήλωσε...

«Για τους πρώτους δύο ανθρώπους που είχαν βγει οι καταγγελίες, είχα ακούσει και μάλιστα και για το πρώτο πρόσωπο που βγήκε, είχα μιλήσει και στο δελτίο του ANT1, όταν έκανε την καταγγελία η Ζέτα και μετά η Κατερίνα Γερονικολού. Επειδή και τα δύο κορίτσια είναι φίλες μου, τα ήξερα τα γεγονότα που συνέβαιναν, ακριβώς την περίοδο που συνέβαιναν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved