Media

MasterChef 5: Ο Πάνος Ράπτης αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Όσα αποκάλυψε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Μια μεγάλη έκπληξη έκρυβε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Οι κριτές συνάντησαν ξανά τους συμμετέχοντες, χωρίς να έχουν ιδέα για την απόφαση του Πάνου Ράπτη, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Μετά την προβολή του επεισοδίου, ο chef έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, αφού βρέθηκε καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου.

«Να μπω κατευθείαν στο ψητό. Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι καθαρά πως μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή όταν μπήκα στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να αλλοιωθεί και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου. Ήταν κάτω από πολύ σκέψη αυτή η απόφαση. Ένα βήμα πίσω και προχωράμε. Δεν υπάρχει λόγος να πιεζόμαστε. Γενικά, σε πολλές καταστάσεις της ζωής μας. Όχι μόνο στο MasterChef. Έχω συνδεθεί πάρα πολύ φιλικά με τον Ιωάννη και τον Διονύση. Είμαστε φίλοι ακόμη. Η φιλία η πραγματική θα χτιστεί μετά το MasterChef. Ο χρόνος θα δείξει.

Το είχα ανάγκη να φύγω. Ήθελα να δω άλλους ανθρώπους και άλλες καταστάσεις. Ήταν πρωτόγνωρο για μένα, μου άρεσε πάρα πολύ. Σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου μπορεί να το ξαναέκανα. Στην προκειμένη φάση θεώρησα όμως μέσα μου, πως θα ήθελα να αποχωρήσω για να αισθανθώ καλύτερα. Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο το κομμάτι του εγκλεισμού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved