Media

Survivor: Η στιγμή του τραυματισμού του Τριαντάφυλλου! Αποχώρησε με ασθενοφόρο!

Gossip-tv Team

Survivor: Με φόρα και χωρίς να υπολογίσει την κατασκευή του στίβου μάχης στην οποία έπαιζε, ο Τριαντάφυλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι και σχεδόν αμέσως σωριάστηκε! 

Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε τον Πάνο Καλλίδη όταν στην πρώτη κατασκευή του στίβου μάχης κλήθηκε να περάσει από έναν διάδρομο που είχε ένα εμπόδιο.

Δεν υπολόγισε όμως καλά και αντί να σκύψει λίγο για να περάσει το φιλέ που είχε μπροστά του, χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του σε ένα ξύλο. Σχεδόν αμέσως σωριάστηκε όμως μετά από δευτερόλεπτα έπιασε το κεφάλι του για να δει αν έτρεχε αίμα.

Ξαναξάπλωσε καθώς ένιωθε να ζαλίζεται και σιγά σιγά κατέβηκε από την κατασκευή για να βρεθεί αμέσως μετά στα χέρια των γιατρών που παραμονεύουν στον χώρο των αγωνισμάτων για τέτοιου είδους έκτακτα περιστατικά.

Πράγματι, ο Τριαντάφυλλος είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στην κλινική απαραίτητη ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Φυσικά οι συμπαίκτες του αλλά και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν κατάλαβαν ότι ο Τριαντάφυλλος είχε σωριαστεί και φυσικά ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά με την υγεία του.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του τραγουδιστή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved