Media

YFSF All Star: Ο φόρος τιμής στον Θανάση Βέγγο και τα δάκρυα του Λευτέρη Ελευθερίου!

Gossip-tv Team

YFSF All Star: Βαθιά συγκίνηση προκάλεσε ο Λευτέρης Ελευθερίου όταν επί σκηνής υποδύθηκε τον Θανάση Βέγγο στην ταινία Πάρε Κόσμε όπου είχε πει τη θρυλική ατάκα "καλέ μου άνθρωπε". 

Ο Λευτέρης Ελευθερίου αναβίωσε έναν μεγάλο καλλιτέχνη στη σκηνή του YFSF με πολύ ταλέντο και φυσικά μεγάλη αγάπη, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους κριτές οι οποίοι είχαν μόνο τα καλύτερα λόγια να πουν τόσο για τον αξέχαστο ηθοποιό όσο και για τον Λευτέρη Ελευθερίου.

Όλοι οι κριτές τόνισαν το αστείρευτο ταλέντο του ηθοποιού ο οποίος έφερε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ένα δύσκολο εγχείρημα.

Μάλιστα, ο Κωστής Μαραβέγιας στάθηκε και στο ήθος και την καλοσύνη που έχει από τη φύση του ο Λευτέρης Ελευθερίου ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά από όλα αυτά τα τρυφερά λόγια που άκουσε για τον χαρακτήρα και το ταλέντο του.

Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε ότι θυμάται ότι στα παιδικά του χρόνια υποδυόταν τον Θανάση Βέγγο και ο πατέρας του, γεγονός που έτσι και αλλιώς έκανε πολύ οικεία για τον ίδιο τη συγκεκριμένη μίμηση.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved