Media

MasterChef: «Έστειλα μήνυμα στον Κουτσόπουλο, το διάβασε και ποτέ δεν απάντησε»

Gossip-tv Team

MasterChef: Χείμαρρος αποκαλύψεων πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής

Αρκετοί από τους πρώην συμμετέχοντες του MasterChef κατάφεραν να εξελιχθούν επαγγελματικά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία τους στο ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και τα όσα βίωσαν στο σπίτι του MasterChef.

Στην περίπτωση του Τζώρτζη Παπανικολάου, τα πράγματα μάλλον δεν δείχνουν καθόλου ήρεμα. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μαγειρικής, έκανε τις νέες του δηλώσεις στην κάμερα του ANT1 και στο Πρωινό, πετώντας τα "βέλη" του στους φετινούς συμμετέχοντες.

«Μιλάμε για πολύ σκληρό ριάλιτι. Φέτος και οι 22 παίκτες έχουν μπει με κακή εικόνα. Για παράδειγμα ο Ιωάννης, δεν έχει δείξει ότι είναι καλός μάγειρας. Την Κωνσταντίνα, με το επίπεδο που έχει και με το στόμα που έχει, ούτε για λάντζα θα την είχα στην κουζίνα», είπε για το φετινό ριάλιτι.

Στη συνέχεια αποκάλυψε...

«Ακόμα και οι κριτές που τους έχω ζήσει, καταλαβαίνω ότι έρχονται σε δύσκολη θέση τι έγινε με τον Ιωάννη και τον Διονύση, από το να σχολιάζουν μια παρασκευή. Πιστεύω και οι κριτές το έχουν χάσει λίγο. Είχα στείλει μήνυμα στον κύριο Κουτσόπουλο για μια συνεργασία που θα είχα για το εάν γνώριζε την επιχείρηση. Το διάβασε μια χαρά και ποτέ δεν απάντησε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved