Media

Survivor: Γιώργος Ταβλαδάκης: «Ο James με έδωσε, όχι η Άννα Μαρία»

Gossip-tv Team

Survivor: Με σιγουριά ο Γιώργος Ταβλαδάκης πιστεύει πως ο James κρύβεται πίσω από την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση από το παιχνίδι και όχι η Άννα Μαρία

Η τεταμένη ατμόσφαιρα στην ομάδα των Μπλε ξεκίνησε από το χθεσινό Συμβούλιο, όταν η Άννα Μαρία, ως νικήτρια της ατομικής ασυλίας, έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της προς αποχώρηση καθώς η Μπλε ομάδα έχασε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Όλοι περίμεναν πως η Άννα Μαρία θα ψήφιζε τον Πάνο Καλλίδη για τον οποίο έλεγε συνεχώς τις τελευταίες μέρες πως είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας και πως έπρεπε, για να επανέλθουν οι νίκες στους Μπλε, να αποχωρήσει από το παιχνίδι, όμως αντίθετα εκείνη ψήφισε τον Γιώργο Ταβλαδάκη.

Κάτι που δεν περίμενε κανείς και σίγουρα όχι ο ίδιος ο οποίος μιλώντας on camera είπε πως θεωρεί τον James υπεύθυνο για την υποψηφιότητά του.

Θεωρώντας ότι υποκινεί τα πάντα στην Μπλε ομάδα με τον τρόπο του ο James, ο Γιώργος θεώρησε πως η Άννα Μαρία δεν έβγαλε τον Πάνο Καλλίδη υποψήφιο προκειμένου να σώσει τον φίλο της, τον Νίκο επειδή ο τραγουδιστής είναι δημοφιλέστερος οπότε μπορεί ο Νίκος να κινδύνευε για αποχώρηση.

Δείτε τι άλλο είπε ο Γιώργος Ταβλαδάκης για την συμπαίκτριά του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved