Media

Survivor: Ανατροπή: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης!

Gossip-tv Team

Survivor: Απόψε στο Συμβούλιο τα νεύρα ήταν στην.. τσίτα για όλους και για τους Μπλε και για τους Κόκκινους. 

Μην ξεχνάμε ότι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα ήταν δύο παίκτες από τους Μπλε, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ταβλαδάκης και δύο από τους Κόκκινους, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και ο Τριαντάφυλλος.

Παρακολουθήσαμε μάλιστα και την έκρηξη -για πρώτη φορά- του Γιώργου Λιανού ο οποίος χρειάστηκε να επαναφέρει στην τάξη δύο παίκτες όταν οι εκφράσεις που χρησιμοποίησαν ήταν πολύ βαριές.

Ο παρουσιαστής ρώτησε, όπως συμβαίνει σε κάθε Συμβούλιο να του πουν οι παίκτες ένα σχόλιο για τους υποψήφιους συμπαίκτες τους και πήρε τον λόγο ο Αλέξης Παππάς ο οποίος αρχικά σχολίασε τη δική του ομάδα και τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχουν οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του με την τριάδα Άννα Μαρία, Νίκο Μπάρτζη και James.

Και ύστερα θέλησε να μιλήσει για τις υποψηφιότητες της αντίπαλης ομάδας και κυρίως αυτή του Τριαντάφυλλου.

Ο Αλέξης λοιπόν θέλησε να υποστηρίξει τον τραγουδιστή, θυμίζοντας σε όλους τη διαδρομή του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι, γεγονός που βρήκε τη σθεναρή αντίδραση του Κόρο ο οποίος χθες ήταν αυτός που είχε υποδείξει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον τραγουδιστή. Άλλωστε από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Την ώρα που μιλούσε λοιπόν ο Αλέξης απόψε, ο Κόρο επενέβη λέγοντας στον ηθοποιό με ειρωνεία ότι μάλλον του είχε τάξει και εκείνου ο Ντάφι χρήματα όπως έκανε με τον ίδιο και τον Ασημακόπουλο, γεγονός που ηλέκτρισε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Μετά από το συγκεκριμένο επεισόδιο στο Συμβούλιο, ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης του παίκτη που αποχωρεί ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους. Δείτε στην παρακάτω gallery και στο παραπάνω βίντεο ποιος παίκτης αποχώρησε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved