Media

YFSF All Star: Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπεκατώρου που δεν περιμέναμε!

Gossip-tv Team

YFSF All Star: Η Μαρία Μπεκατώρου για ακόμα μία φορά  εμφανίστηκε απαστράπτουσα στη σκηνή το show του ANT1 αλλά στο ξεκίνημα της προβολής του επεισοδίου είχε να κάνει μία ανακοίνωση.  

Τι αφορούσε αυτή η ανακοίνωση; Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε κάτι που δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι παίκτες.

Όπως είπε στο τέλος της βραδιάς το μπάζερ θα πάρει ρεπό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι διαγωνιζόμενοι στο φετινό Your Face Sound Familiar Star δεν θα περάσουν από buzzer αλλά θα επιλέξουν τα τραγούδια και τις εμφανίσεις που έκαναν στο παρελθόν κατά τη συμμετοχή του στο Show και άφησαν εποχή με αυτές.

Κάτι που φαίνεται να χαροποίησε ιδιαίτερα τους πάντες μιας και όλοι τους έχουν να θυμούνται όμορφες εμφανίσεις του στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar από παλιά.

Θα κάνουν κάτι οικείο για τους ίδιους κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για αυτή την εβδομάδα.

Βέβαια, εμείς ήδη γνωρίζουμε ότι το show είναι μαγνητοσκοπημένο και από την ημέρα που γυρίστηκε το αποψινό επεισόδιο μέχρι το επόμενο γύρισμα υπήρξαν πολλές αναποδιές.

Η πρώτη ήταν με την αποχώρηση του Κώστα Δόξα η δεύτερη με την μεγάλη απώλεια που βίωσε ο Ίαν Στρατής μετά το θάνατο του πατέρα του και η τρίτη η εμφάνιση νέου κρουσματος κορονοιου ανάμεσα στα άτομα της παραγωγής. Και τελικά τίποτα δεν είναι εύκολο για τους συμμετέχοντες. Όμως μέσα στην εβδομάδα πρόκειται να γίνει και αυτό το γύρισμα. Δείτε τη στιγμή της ανακοίνωσης της Μαρίας Μπεκατώρου.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved