Media

Survivor: Οι κομμένες σκηνές από την ψηφοφορία και το νέο στρατηγικό σχέδιο του James!

Gossip-tv Team

Survivor: Η ένταση, οι ίντριγκες και η στρατηγική θα έχουν τον πρώτο λόγο και πάλι το αποψινό επεισόδιο του Reality επιβίωσης.

Στην εκπομπή Love it προβλήθηκαν για πρώτη φορά οι κομμένες είναι από τη χθεσινή ψηφοφορία μετά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Όπως παρακολουθήσαμε χθες, η νίκη είχε μπλε χρώμα και έτσι οι Κόκκινoι έπρεπε να ψηφίσουν έναν ακόμη παίκτη, μετά τον Τριαντάφυλλο, ποιος θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση ενώ και η Νικολέτα η οποία είχε κερδίσει τον ατομικό αγώνα ασυλίας, έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, σχεδόν παμψηφεί βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση η Μαριάνθη ενώ η Νικολέτα όρισε ως τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος παίρνοντας το λόγο αποκάλυψε πώς το είχε ζητήσει ο ίδιος.

Στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου προβλήθηκαν οι χθεσινές κομμένες σκηνές από την ψηφοφορία ενώ αμέσως μετά έγινε μία αποκάλυψη για όσα θα δούμε το αποψινό επεισόδιο.

Πιο συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε ότι ο James σε μία κίνηση στρατηγικής προσπαθεί να προσεγγίσει τους υπόλοιπους παίκτες της μπλε ομάδας προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του που βέβαια μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Δείτε το παραπάνω βίντεο με όλα όσα αποκαλύφθηκαν την εκπομπή Love it.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved