Media

House of Fame: Σε δύσκολη θέση ο Sion: Σε αυτούς τους τρεις παίκτες έδωσε ασυλία

Gossip-tv Team

House of Fame: Η επίσκεψη του Πάνου Μεταξόπουλου και ο παίκτης που κλήθηκε να πάρει τη μεγάλη απόφαση...

Όσο περνά ο καιρός, οι σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να παραμείνουν στο σπίτι μέχρι το τέλος του talent show.

Στο νέο επεισόδιο του House of Fame, ο Πάνος Μεταξόπουλος μπήκε στο σπίτι ζητώντας από τον Jimmy Sion να επιλέξει τα τρία πρόσωπα τα οποία και θα είχαν την ασυλία γι΄αυτή την εβδομάδα.

«Το πρώτο κορίτσι που θα σώσω από την ψηφοφορία είναι η Έλενα γιατί είναι ένα κορίτσι που γενικά ψηφίζεται στο σπίτι. Ο καθένας, για τους δικούς του λόγους, την ψηφίζει. Βέβαια έχουν δείξει τα παιδιά μέχρι τώρα ότι δεν ψηφίζουν τους υποψήφιους, αλλά γενικά θα θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο», είπε αρχικά.

Η δεύτερη παίκτρια που κέρδισε την ασυλία ήταν η Πηνελόπη...

«Εκτός από κελλιτέχνιδα, προσωπικότητα και σχεδιάστρια είναι και πολλά άλλα πράγματα. Απλά σε αυτό το Live το τελευταίο είδα την Πηνελόπη την τραγουδίστρια. Είναι ένα άτομο που επίσης ψηφίζεται και θέλω να δείξει κι άλλα...»

Ενώ η τρίτη ασυλία πήγε στη Μαριάννα.

«Τη Μαριάννα την είδα γενικά πεσμένη την τελευταία εβδομάδα και δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψω να φύγει, αν δεν κάνουμε μαζί συνεργασία», είπε ο Jimmy Sion.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved