Media

Survivor: O Chris αποκάλυψε τι συνέβη τη μέρα που... χάθηκαν στη ζούγκλα με τον Αλέξη

Gossip-tv Team

Survivor: Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, τόσο στην ομάδα του, όσο και στους ανθρώπους της παραγωγής - Δείτε τι αποκάλυψε...

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε ο Chris Σταμούλης. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για τον συμπαίκτη του, Αλέξη Παππά.

Φυσικά η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της, δεν θα μπορούσαν να μη ρωτήσουν τον Chris για τη μέρα που... εξαφανίστηκε στη ζούγκλα με τον Αλέξη Παππά. Κάτι που έφερε αναστάτωση, όχι μόνο στην ομάδα του, αλλά και σε ολόκληρη την παραγωγή του ριάλιτι.

«Πήγαμε βόλτα στη ζούγκλα. Ψάξαμε να βρούμε, αλλά τελικά δεν βρήκαμε τίποτα από φαγητό. Πήγαμε για να βρούμε, τρόφιμα, φρούτα, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία βόλτα», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια ο Chris Σταμούλης δήλωσε για τις συνέπειες που είχε η πράξη αυτή...

«Εν τέλη άξιζε. Κάναμε μία πολύ ωραία βόλτα και ξεφύγαμε. Η υπόλοιπη ομάδα ένιωσε άσχημα γιατί πίστεψε ότι εμείς φάγαμε. Ωστόσο οι συνέπειες αφορούσαν αποκλειστικά εμάς γιατί μας είχανε στη μπούκα μετά από αυτό το περιστατικό και για μια εβδομάδα δεν φάγαμε ουσιαστικά τίποτα. Μας αφαίρεσαν και τις προμήθειες και είχαμε την ποινή μας».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, Love it

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved