Media

Survivor: Πρόσωπο - κλειδί ξεκαθαρίζει για τη... δωροδοκία του Τριαντάφυλλου προς τους παίκτες

Gossip-tv Team

Survivor: Τι συνέβη τελικά με τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο ριάλιτι επιβίωσης και πώς φούντωσαν οι φήμες περί δωροδοκίας γύρω από το όνομά του;

Για τη φιλία του με τον Τριαντάφυλλο, αλλά και για τη συμμετοχή του στο Survivor 4 μίλησε στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα, ο κολλητός φίλος του τραγουδιστή, Αποστόλης Κούρτης.

«Η φιλία μου με τον Τριαντάφυλλο κρατάει περίπου επτά με οκτώ χρόνια. Το τελευταίο βράδυ πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, είχε έρθει από εδώ για να χαιρετηθούμε. Σε ένα παιχνίδι, το οποίο έχει γίνει ριάλιτι, εγκυμονούν πολλοί κίνδυνοι. Σε κάποια πράγματα τον έχει ωφελήσει, αλλά όχι τόσο», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια διέψευσε τα όσα ακούγονται σχετικά με τη... δωροδοκία του Τριαντάφυλλου προς τους παίκτες.

«Μου έχει πει να τον βοηθήσω "και από εμένα ότι θες". Άρα κι εμένα με έχει δωροδοκήσει. Δεν θεωρώ ότι τα παιδιά λένε κάποιο ψέμα. Δεν μπορεί να το έχουν βγάλει από το μυαλό τους. Νιώθω σαν να το βλέπω μπροστά μου. Κάθονται χαλαροί στην παραλία, υπάρχει πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ τους και ίσως να το πρότεινε ο Τριαντάφυλλος. Τα παιδιά, όμως, από τη στιγμή που ένιωσαν τόσο βαθιά προσβεβλημένοι γιατί το είπαν έπειτα από έναν μήνα;».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Έλα Χαμογέλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved