Media

Survivor: Εκνευρισμένος ο Σάκης - «Ό,τι πιο άτιμο έχει συμβεί στο φετινό Survivor»

Gossip-tv Team

Survivor: Η Μπλε ομάδα φαίνεται πως έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα - Τα σχόλια και η δυσκολία του Σάκη Κατσούλη μετά την ψηφοφορία.

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο για τους παίκτες του Survivor. Μετά το συμβούλιο του νησιού, οι τρεις υποψήφιοι που προέκυψαν προς αποχώρηση ήταν η Άννα Μαρία Βέλλη, η Χριστίνα Κεφαλά και ο James Καφετζής.

Η Μπλε ομάδα φαίνεται πως έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Στο νέο επεισόδιο του Survivor 4, η Χριστίνα εξέφρασε αρχικά την επιθυμία της να μην αγωνιστεί. Μάλιστα ο Σάκης, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή του με την απόφαση των παικτών να αναδείξουν τη Χριστίνα σε υποψήφια προς αποχώρηση.

«Στα άκρα οι σχέσεις των μπλε παικτών. Η αλήθεια είναι ότι την υποψηφιότητα της Χριστίνας δεν θα μπορούσα να την φανταστώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Για μένα είναι ό,τι πιο άτιμο και ανήθικο έχει συμβεί στο φετινό Survivor», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε για τους συμπαίκτες του...

«Πραγματικά δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Τα τρία αυτά παιδιά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Επιβεβαιώνουν κάθε μας σκέψη και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γίνουμε μία ομάδα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved