Media

Survivor: Ο Λιανός ανακοίνωσε τον καλεσμένο για το πάρτι ένωσης - «Τρελάθηκαν» οι παίκτες

Gossip-tv Team

Survivor Γιώργος Λιανός έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το πάρτι ένωσης των δύο ομάδων αλλά και τον δημοφιλή καλεσμένο που εξασφάλισε η παραγωγή του Survivor για την βραδιά της ένωσης.

Το Survivor περνά στη φάση της ένωσης των δύο ομάδων και οι παίκτες ανυπομονούν πλέον για το πάρτι ένωσης. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το πάρτι ένωσης αποτελεί και τη μοναδική ευκαιρία για άφθονο φαγητό αλλά και διασκέδαση.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor 4, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες σε άλλο ένα συμβούλιο αποχώρησης. Έχοντας προηγηθεί αρκετές έντονες στιγμές για τους Μπλε παίκτες, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μια ανακοίνωση η οποία και άφησε έκπληκτους τους πάντες.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το πάρτι ένωσης των δύο ομάδων αλλά και τον δημοφιλή καλεσμένο που εξασφάλισε η παραγωγή του Survivor για την βραδιά της ένωσης.

Και ο Jason Derulo θα διασκεδάσει τους παίκτες του Survivor, όχι μόνο του ελληνικού, αλλά και του τουρκικού και του ρουμανικού, όπως και ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Όσο για τις αντιδράσεις τους, όλοι τους ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, μετρώντας πλέον αντίστροφα για το μεγάλο πάρτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved