Media

Η Φάρμα: Η Σκορδά εισέβαλε στο ριάλιτι και «έδωσε» on air τον παίκτη που αποχωρεί οικειοθελώς

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Το Πρωινό θέλοντας να μπει για τα καλά στο κλίμα του ριάλιτι έβγαλε τη Φαίη Σκορδά εκτός πλατό, στέλνοντας μάλιστα την παρουσιάστρια στο αγρόκτημα όπου και γυρίζεται το πετυχημένο ριάλιτι του ANT1.

Οι τηλεθεατές του ANT1 ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τα επόμενα δύο επεισόδια του ριάλιτι, γι΄αυτή την εβδομάδα, τα οποία και κρύβουν σίγουρα μεγάλες εκπλήξεις.

Το Πρωινό θέλοντας να μπει για τα καλά στο κλίμα του ριάλιτι έβγαλε τη Φαίη Σκορδά εκτός πλατό, στέλνοντας μάλιστα την παρουσιάστρια στο αγρόκτημα όπου και γυρίζεται το πετυχημένο ριάλιτι του ANT1.

Εκεί την περίμενε ο Σάκης Τανιμανίδης. Η Φαίη Σκορδά φόρεσε τον κατάλληλο εξοπλισμό και διαγωνίστηκε on air σε μια από τις δοκιμασίες του ριάλιτι. Αμέσως η Φαίη πλησίασε τον παρουσιαστή της Φάρμας δίνοντας μάλιστα ένα μεγάλο Spoiler για τον παίκτη που αποχωρεί με δική του πρωτοβουλία.

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως σύντομα θα δούμε τον Ερωτόκρτικο να αποχωρεί από το παιχνίδι. Ο Σάκης Τανιμανίδης επιβεβαίωσε την είδηση....

«Οι συγκεκριμένοι διάλογοι τη στιγμή που αποφασίζει ο Ερωτόκριτος να φύγει δεν έγιναν μπροστά μου. Γενικότερα σε διαλόγους που ο Ερωτόκριτος έχει τη δική του οπτική των πραγμάτων, μιλούσαμε αλλά γενικώς δεν έχουμε έρθει βρεθεί ποτέ σε αμηχανία», είπε ο Παρουσιαστής.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved