Media

Survivor: Ο ρόλος του James πίσω από την ψηφοφορία που έφερε θύελλα αντιδράσεων

Gossip-tv Team

Survivor: Πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και πέρασε σε μεγάλες αποκαλύψεις για τον James Καφετζή

Για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, ο Γιώργος "ξεσκέπασε" τον james αλλά και τον ρόλο του πίσω από την ψήφο του Νίκου προς τη Χριστίνα που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

«O Νίκος είχε ψηφίσει την Ελευθερία ως αδύναμη παίκτρια και το επόμενο βράδυ αποφάσισε να δώσει τη Χριστίνα. Επειδή είχε γίνει όλο αυτό με τον Νίκο και τον Σάκη, δεν μου δείχνει αυτό "παντελονάτο" άντρα, όπως και ακούστηκε. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα ο Νίκος, να ψήφιζε την Ελευθερία ώστε να κρατήσει την αρχική επιλογή του ή αν ήθελε να έβγαινε να μιλήσει ανοιχτά».

«Η απόφαση να ψηφίσει τη Χριστίνα ήταν ξεκάθαρα απόφαση του James. Με ενόχλησε αυτό που έγινε και σε εμένα. Επειδή κάποιες φορές δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, ο James προσπαθεί να επινοήσει τον λόγο, προκειμένου να αιτιολογήσει την ψήφο. Όπως έγινε με τη Χριστίνα», αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved