Media

House of Fame: Έξαλλοι οι κριτές με τα σχόλια των παικτών

Gossip-tv Team

House of Fame: Μπαρούτι... μύρισε για λίγο η ατμόσφαιρα στο αποψινό live της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ.

Όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που κάποιοι από τους παίκτες της ακαδημίας, παραπονέθηκαν και μίλησαν με αυστηρά λόγια για την κριτική που δέχτηκαν στο προηγούμενο live από την κριτική επιτροπή.

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε τον λόγο στους κριτές και στους παίκτες για να λύσουν τις διαφορές τους στον αέρα της εκπομπής. H Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος άστραψαν... και βρόντηξαν με τα όσα άκουσαν από τα χείλη των διαγωνιζομένων μες στη βδομάδα.

Ο Φοίβος "ταρακούνησε" την Χρύσα Μαλακόζη, λέγοντας της πως στην μουσική ακαδημία προετοιμάζουν τους παίκτες για το τι θα αντιμετωπίζουν στην αγορά εργασίας, φεύγοντας! Επίσης της απάντησε πως πρέπει να έχει στο νου της τις εμπειρίες και την αναγνωσιμότητα που κερδίσει στο παιχνίδι σε σχέση με άλλους καλλιτέχνες, στους οποίους δεν δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχουν στο εν λόγω ριάλιτι. Επιπλέον, ο γνωστός συνθέτης της είπε πως αν τραγουδούσε έτσι, όπως την προηγούμενη βδομάδα, σε ένα νυχτερινό μαγαζί και οι πελάτες πλήρωναν για να την ακούσουν ή θα γελούσαν ή θα της πέταγαν τους ξηρούς καρπούς στο κεφάλι ή θα την έδιωχνε ο μαγαζάτορας.

Και η Καίτη Γαρμπή, φανερά εκνευρισμένη, απάντησε στον Θέμη, με τα όσα εκείνος είπε κατά την διάρκεια της εβδομάδας για την κριτική που δέχτηκε, λέγοντας πως είναι άδικος μαζί της και ότι πως την "προσέβαλαν" τα λόγια του.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved