Media

Γιώργος Ταβλαδάκης: «Γλυκόπικρη η εμπειρία μου στο Survivor... Προτιμούσα να είχε φύγει ο Τζέιμς»

Gossip-tv Team

Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ταβλαδάκης σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο

O ίδιος μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης και για άλλα πολλά που έγιναν στο παρασκήνιο όσο βρισκόταν στο νησί.

Μιλώντας για την επιλογή των Παππά, Ελευθερίου, Κατσούλη και Ρουμελιώτη να απέχουν από το αγώνισμα, αφήνοντας τους Καφετζή, Μπάρτζη και Βέλλη να ριχθούν στο αγώνισμα και να κερδίσουν τελικά το έπαθλο φαγητού, ο Γιώργος Ταβλαδάκης είπε: «Ήταν λανθασμένη η απόφαση των 5 να μην αγωνιστούν. Πρέπει να μην είσαι ο εαυτός σου για να κερδίσεις το παιχνίδι».

Όσο για την πρόσφατη διαδικασία αποχώρησης ο ίδιος αποκάλυψε: «Προτιμούσα να είχε φύγει ο Τζέιμς».

Σχολιάζοντας γενικότερα τα τελευταία γεγονότα στο παιχνίδι, ο ίδιος είπε: «Η Χριστίνα θεωρώ ότι όντως πονάει, όταν υπάρχει διάγνωση από γιατρούς δε μπορούμε να πούμε κάτι άλλο».

Και ξεκαθάρισε: «Δεν μπήκα με τον Σάκη, τη Νικολέτα και τη Χριστίνα, ήμουν σε ένα ξενοδοχείο έγκλειστος με τον Γαλακτερό... Τον Σάκη τον ξέρω χρόνια αλλά δεν είμαστε κολλητοί φίλοι και τη Μαριαλένα τη γνώριζα σαν την κοπέλα του Σάκη».

Ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Ταβλαδάκης επεσήμανε: «Δεν είχα αρχηγικές τάσεις, ήθελα να είμαι δίκαιος».

Και σχολίασε στη συνέχεια: «Αδικία είναι να μη δίνεις φαγητό στον συμπαίκτη σου, κάτι που δεν έγινε μόνο στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου».

Ενώ κατέληξε αποκαλύπτοντας: «Την τρίτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι είχε πιάσει αρκετά ψάρια ο Σάκης, ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία δεν ήθελαν να δώσουν στον Άλεξ και τον Κρις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved