Media

Survivor: Ανθή Σαλαγκούδη: Πήρε δέκα ολόκληρα κιλά από την ημέρα που αποχώρησε! Οι αποκαλύψεις της!

Gossip-tv Team

Survivor: Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, η Ανθή Σαλαγκούδη φιλοξενήθηκε στην εκπομοπή Έλα χαμογέλα μίλησε για την εμπειρία της συμμετοχής της αλλά και για όσα έζησε και… άκουσε στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Η όμορφη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος με το που μπήκε στο πλατό αποκάλυψε ότι έχασε έξι με επτά κιλά κατά την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως τόνισε πως από την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα έχει βάλει δέκα ολόκληρα κιλά καθώς τρώει συνέχεια.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που έφαγε μετά την αποχώρησή της ήταν ένα κομμάτι κέικ και κάτι πεϊνερλί όμως από τότε και μετά δεν σταμάτησε να τρώει.

Η Ανθή επίσης είπε ότι είχε δεχτεί και παλιότερα πρόταση να συμμετάσχει στο παιχνίδι, όμως αυτή τη φορά μέσα σε μία μέρα αποφάσισε να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Κάτι άλλο που αποκάλυψε και προκάλεσε εντύπωση ήταν το εξής: "Δεν είχα δει ούτε ένα Survivor πριν μπω στο παιχνίδι" είπε η γνωστή παρουσιάστρια η οποία επίσης τόνισε ότι δεν μετάνιωσε για τη συμμετοχή της και πως θα ξαναπήγαινε, όχι όμως τώρα.

Η Ανθή Σαλαγκούδη φυσικά μίλησε και για όλα τα "μέτωπα" που άνοιξε μέσα στο παιχνίδι και κυρίως για τη διένεξή της με τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Ανθή Σαλαγκούδη στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved