Media

Survivor: Αδερφή Σάκη Κατσούλη: «Δεν μπήκε στο παιχνίδι για να φέρει κάποιον πίσω»

Gossip-tv Team

Survivor: H αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα Κατσούλη μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή "Το Πρωινό" για την συμμετοχή του αδερφού της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με αφορμή το πολυσυζητημένο πάρτυ της ένωσης στο Survivor που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, χθες (28/3) μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα Κατσούλη.

Η αδερφή του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ποτέ δεν έχουν κάνει χρήση του τηλεφώνου για να επικοινωνήσουν μαζί του και επιπλέον δήλωσε πως ο Σάκης δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο για να γυρίσει κάποιον άνθρωπο πίσω στην ζωή του.

Η Μίνα Κατσούλη είπε χαρακτηριστικά στο "Πρωινό": «Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη στο παιχνίδι, θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται και φυσικά να γυρίσει υγιής στην Ελλάδα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δοθεί από την παραγωγή του survivor. Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδαμε ότι χτύπησε και έκανε ράμματα στο πόδι. Εάν τους συμβεί κάτι σοβαρό ξέρουμε πως θα μας ειδοποιήσουν. Σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να τα πάει καλά αγωνιστικά άλλωστε γι’ αυτό μπήκε».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είναι στον αθλητισμό από πέντε ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο πάρω θυσία. Είναι 30 ετών και δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή θέλω μόνο να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά την πρώην σχέση του όπως έχει ήδη αναφερθεί και ο ίδιος ήταν κάτι που τελείωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά πως να διαχειρίζεται τη ζωή του, δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει. Το Survivor για εκείνον είναι μία εμπειρία που ήθελε να ζήσει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved