Media

House of Fame: «Έσπασε» η Μαριάννα - Το υπονοούμενο της Γαρμπή για τη σχέση της με τον Στέφανο

Gossip-tv Team

House of Fame: Αμηχανία μετά το Live για την μαθήτρια της Μουσικής Ακαδημίας -  Έδωσε εξηγήσεις για την προσωπική της ζωή.

Καθηγητές και μαθητές συναντήθηκαν ξανά στην αίθουσα της Μουσικής Ακαδημίας, σχολιάζοντας τις εμφανίσεις τους στο Live της Παρασκευής. Ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Πέννυ Μπαλτατζή, θέλησαν να αφυπνίσουν αρκετούς από τους συμμετέχοντες, μιας και η πορεία τους είναι στάσιμη.

«Δεν πρέπει να αφήσεις κανέναν εξωγενή παράγοντας να σε επηρεάσει γιατί έχεις έναν λόγο που ήρθες εδώ. Φαίνεται πως άλλα θέματα έχεις εδώ και αυτά δεν σε αφήνουν να τραγουδήσεις», είπε στο Live η Καίτη Γαρμπή στην Μαριάννα Κάρα, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Στέφανο.

Αργότερα η Μαριάννα ξέσπασε μπροστά σε όλους, δηλώνοντας πόσο ενοχλημένη ένιωσε με το παραπάνω σχόλιο...

«Εγώ ενοχλήθηκα πάρα πολύ στο Live με κάτι το οποίο είπαν οι κριτές. Έχω καλή επίγνωση για τα λάθη μου, ξέρω πού δουλεύω και πού πρέπει να δώσω περισσότερη δουλειά. Χάρηκα που είδα ότι κάποια πράγματα πήγανε πολύ καλύτερα. Είχε τόση μεγάλη σημασία αυτό για εμένα και νιώθω κάθε μέρα που βλέπω τον Στέφανο ως πρότυπο και παίρνω πράγματα από αυτό το άτομο, που μπορεί ο ίδιος να μην τα καταλαβαίνει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved