Media

Survivor: H Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε ανοιχτά για τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Survivor: Τα σχόλια για την κοιλίτσα της Μαριαλένας και τα γέλια του Σάκη, ο οποίος βρισκόταν δίπλα της  - Πώς απάντησε η παίκτρια;

Στο νέο επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τις πρώτες ώρες των παικτών στην καλύβα, μετά το πάρτι ένωσης. Μπλε και Κόκκινοι, αναγκάζονται να συμβιώσουν μαζί στην ίδια παραλία, μένοντας πάντα αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους παίκτες του Survivor, λίγο πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Στο επίκεντρο της συζήτησης το πάρτι της ένωσης αλλά και τα πώς ένιωσαν οι παίκτες, μετά από την ξέφρενη βραδιά που είχε ετοιμάσει με κάθε λεπτομέρεια, η παραγωγή του ριάλιτι.

Σειρά είχε η αποκάλυψη για το έπαθλο φαγητού. Καθώς η ομάδα που θα ερχόταν πρώτη στο αγώνισμα, εκτός από την ασυλία, θα είχε την ευκαιρία να απολαύσει και ένα... γλυκό γεύμα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με την ανακοίνωση του Λιανού, ενώ μετά το πάρτι της ένωσης έδωσε εξηγήσεις για τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

"Εντάξει, το πρήξιμο να πω δεν οφείλεται από το φαγητό. Θέλω να το επισημάνω αυτό. Έχω την κατακράτηση που ξέρουμε όλοι, αλλά παρόλο αυτά, δεν πτοούμαι καθόλου", ξεκαθάρισε η Μαριαλένα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το νέο επεισόδιο του Survivor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved